Gjør-det-selv-hjemmeforbedringer bygger karakter. Forbedringsjobber som krever omsorg og oppmerksomhet betyr at det ikke er rom for kostbare feil, men resultatene kan være fantastiske. For å unngå trusler, les denne artikkelen i sin helhet.

Hver del av fast eiendom er underlagt byggeforskrifter; kunnskapsrike land kjøperen vil undersøke disse kodene i god tid før du foretar et kjøp. Uten riktig forskning kan kravene i lokale koder og reguleringsforskrifter gi en ekkel overraskelse til grunneiere som har tenkt å bygge et nytt hjem eller forbedre et eksisterende.

Forbedre hjemmet ditt ved å installere takvifter i rommene. Takvifter kan hjelpe deg med å spare energi når du trenger å varme eller avkjøle hjemmet ditt. Om sommeren kan viften skape en bris som har en avkjølende effekt i rommet. Om vinteren, når spinning retning reverseres, kan viften recirculate varm luft, noe som betyr mindre arbeid er nødvendig fra ovnen.

Hvis du ikke allerede har noen, installere noen takvifter i alle rommene dine. Du kan bruke disse til å kjøle ned rom og sirkulere luften, noe som reduserer behovet for å bruke klimaanlegget. Dette i sin tur vil spare deg penger på strømregningen og mest sannsynlig øke levetiden til klimaanlegget.

Hvis du varme med en vedovn, vil røyk føre til at veggene blir dingy og du må male oftere enn hvis du varmer med en ovn. Når du maler, er det verdt å tørke veggene og taket ned med en fuktig svamp for å fjerne så mye sot som mulig før du tar på seg et nytt strøk med maling.

Installer en lat Susan i de merkelige hjørneskapene. Det kan være vanskelig å bruke lagringsplassen de gir, hvis du må komme ned på hender og knær for å søke etter elementene i bakhjørnene. En lat Susan vil tillate deg å nå dine elementer lett hver gang.

Når du pusser opp kjøkkenet, må du bestemme om du virkelig trenger lukkede skap. Skap er ofte en av de dyreste delene av kjøkken ombygging, og du kan spare penger ved å velge åpne hyller i stedet. Hyllene gir deg umiddelbar tilgang til kjøkkenutstyr, serveringsretter og ingredienser. Det er en god idé for uformelle kjøkken som får mye bruk.

En flott måte å slippe utendørs lys inne på kjøkkenet ditt er ved å bruke minimale vindusbelegg. Bruk av mørkt draperi og valances kan blokkere naturlig belysning og få kjøkkenet ditt til å se mørkt ut. Å bruke et lyst gardin eller ren, kan være en stor hjelp i å lyse opp kjøkkenet ditt, den naturlige måten.

Organiser hjemmet ditt ved å tappe opp garnet ditt og andre delikate håndverksmaterialer. To liter flasker som brus kommer inn er flott for lagring praktisk talt alt. Fjern etiketten, kutt en spalte ned på siden og sett inn nøstene eller garnkulene! Trekk den løse enden gjennom toppen og sett på hetten igjen for å feste den.

Det krever mye blod, svette og tårer for å få gjort et oppussingsprosjekt hjemme. Uansett hvilke ferdigheter du har, kan du nyte din bestrebelse. Disse tipsene kan hjelpe hvem som helst med å komme inn på det.

http://solide-arbeidsklaer.com